Kesäteatterin liput voit varata puhelimitse numerosta 0400 798740 iltaisin klo 18-20 ja viikonloppuisin klo 10-15. Toinen vaihtoehto on varata liput netistä www.ideaticket.fi -palvelusta.
Varatut liput tulee lunastaa teatterin lippuluukulta viimeistään puoli tuntia ennen näytöstä. Ideaticket-palvelussa voit myös maksaa ja tulostaa liput varauksen yhteydessä.

Varauksen yhteydessä voit mainita, mikäli tarvitset apua esimerkiksi katsomoon siirtymisessä. Henkilökuntamme auttaa ja ohjaa mielellään!

Yli 20 hengen ryhmiä pyydämme varaamaan liput puhelimitse numerosta 0400 798740 (iltaisin klo 18-20 ja viikonloppuisin klo 10-15). Varatut liput pyydämme vahvistamaan kuukautta ennen näytöstä. Yli 20 hengen ryhmille tarjoamme  2 vaihtoehtoa lippujen maksamiseen: 1) liput voitte maksaa käteisellä teatterin ryhmälippukassalla kun tulette lunastamaan lippunne tai 2) voitte saada laskun sähköpostitse ennakkoon. Tässäkin vaihtoehdossa noudatte lippunne teatterin ryhmälippukassalta ennen näytöstä.

Lunastattehan lippunnen viimeistään puoli tuntia ennen näytöstä. Ryhmänvetäjälle ja bussikuskille ilmainen sisäänpääsy.

Kesäteatterissa voit maksaa käteisellä. Huomaathan, että valitettavasti meillä ei voi maksaa pankki-eikä luottokortilla. Lähin pankkiautomaatti löytyy Yläneen kirkonkylästä. Liput voi maksaa myös Tyky- ja Smartum- seteleillä (huom tyky-kortti tai QR-koodi eivät kelpaa). Muut etusetelit ja maksuvälineet (esimerkiksi Veikkauskortti) eivät valitettavasti käy maksuvälineenä.

Kyllä. Lahjakortteja voit tiedustella numerosta 0400 798740 iltaisin klo 17-20 ja viikonloppuisin.

Kyllä. Katsomon etuosassa on paikkoja pyörätuoli-asiakkaille sekä kesäksi 2019 valmistuva luiska helpottamaan kulkua inva-kastomoon. Tiloista löytyy myös esteetön wc. Tarvittaessa tarjoilemme väliaikakahvin katsomoon. Kerrothan erikoistoiveistanne varatessanne lippuja tai viimeistään kioskin henkilökunnalle saapuessanne teatteriin.

Varauspalvelussa valitset ensin haluamasi teatterin ja näytöksen. Valittuasi näytöksen näet ruudulla reaaliaikaisen varaustilanteen ja voit valita haluamasi paikat suoraan katsomokartalta. Valittuasi paikat voit maksaa ja tulostaa liput samantien verkossa, tai lunastaa ne ennen kyseistä näytöstä teatterilta.

Kyllä. Lipun hintaan kuuluu väliaikakahvi (kahvi/tee/mehu ja pulla). Väliaikakahvi tarjotaan automaattisesti kaikille: kahvia kaataessamme emme tarkista enää katsojan pääsylippua, eikä meillä ole käytössä erillistä kahvilipuketta.

Kyllä. Kahvipöydässä tarjolla oleva pulla on laktoositon. Gluteenittoman kahvileivän voit pyytää kioskista. Kioskissa on myynnissä myös laktoositonta ja gluteenitonta jäätelöä.