Työväentalo

Talven ohjelmisto esitetään Yläneen keskustassa, Työväentalolla. Työväentalon osoite on Haverintie 28, 21900 Yläne.

Työväentalon pihassa on pysäköintitilaa.

 

Lystmettä

Lystmettä

Maalaisidylliä

Kesäteatteria esitetään Pöytyän Yläneellä, Uudenkartanon kylässä. Kesäteatterin kotipaikkana toimii Lystmettän toimintakeskus, jota Uudenkartanon kyläyhdistys ylläpitää. Lystmettän tiloissa on huomioitu liikuntarajoitteiset. Lystmettästä löydät seuraavat tilat ja palvelut teatterin aukioloaikoina:

Katettu katsomo

katettu katsomo

Numeroidut paikat

Teatterikatsomomme on katettu. Numeroituja istumapaikkoja on 330. Invapaikat sijaitsevat katsomon etuosassa. Huomaathan, että varatessasi liput netistä Ideaticket-palvelusta, näet paikkojen ajantasaisen varaustilanteen ja voit valita katsomokartasta mieleiset paikat itse!

Pysäköinti

liikenteenohjaus

Sujuvaa pysäköintiä

Pihapiirissä on tilava pysäköintialue, johon sopivat henkilöautojen lisäksi bussitkin. Liikenteenohjaajat varmistavat sujuvan saapumisen ja lähtemisen.

Lippukioskit

lippujen lunastus

Vaihtoehtoja lippujen lunastukseen

Pysäköintilaueen välittömässä läheisyydessä on 2 lippukioskia, joissa palvelee yhteensä kolme lippukassaa: Lippukassasta nro 1 lunastetaan varatut liput, varaajan sukunimi A-N. Lippukassasta nro 2 noudetaan ryhmien liput, ennakkoon maksetut sekä ennakkoon varaamattomat liput ja vaihdetaan vapaaliput, sekä lahjakortit. Lippukassasta nro 3 lunastetaan varatut liput, varaajan sukunimi O-Ö.

Kioski

väliaikakahvi

Makean nälkään tai pientä suolaista

Lipun hintaan kuuluu väliaikakahvi. Lisäksi kioskissa on myynnissä makeisia, jäätelöä, virvokkeita, kahvia sekä sipsejä pieneen suolaisen nälkään. Kioskista löydät myös gluteenittoman ja laktoosittoman vaihtoehdon kahvin kylkeen. Lisäksi kioskin kulmalla on myynnissä grillimakkaraa. Väliaikakahvi tarjoillaan pihaan katetuista pöydistä. Sekä pullat että makkarat ovat paikallisten yrittäjien valmistamia.

WC-tilat

esteettömät tilat

Esteettömät tilat

Pihapiirissä sijaitsevat ulkowc:t sekä esteetön inva-wc.

Tanssilava

tanssilava

Kaffepaussi sateelta suojassa

Pihapiiristä löytyy myös katettu, mutterinmuotoinen tanssilava, jossa on mukava vaikka kahvitella. Kun teatterikatsomokin on vielä katettu, ei edes sadesää haittaa kesäteatterista nauttimista.

Ryhmille

ryhmäruokailu

Mahdollisuuksia ryhmille

Lystmettässä ei valitettavasti ole mahdollisuutta ruokailuun. Grillimakkara auttaa pahimpaan nälkään. Ryhmille suosittelemme ennakkoon tilattavia ruokailuja yhteistyökumppaneiltamme Kaidanojan kartanolta ja Kuralan kartanotilalta. Yläneen Luontokapinetti ja Enkelipuisto ottavat myös ryhmiä vastaan! Lisäksi Loimaan Seudun Matkailuoppaiden Yläne-oppaat opastavat asiakkaita Pöytyän Yläneen alueella.