Kesäteatterin liput voit varata puhelimitse numerosta 0400 798740 iltaisin klo 19-20 ja viikonloppuisin klo 10-15.
Varatut liput tulee lunastaa teatterin lippuluukulta viimeistään puoli tuntia ennen näytöstä. Varauksen yhteydessä voit mainita, mikäli tarvitset apua esimerkiksi katsomoon siirtymisessä. Henkilökuntamme auttaa ja ohjaa mielellään!

Liput puhelimitse numerosta 0400 798740 (iltaisin klo 19-20 ja viikonloppuisin klo 10-15). Varatut liput pyydämme vahvistamaan kuukautta ennen näytöstä. Yli 20 hengen ryhmille tarjoamme 2 vaihtoehtoa lippujen maksamiseen: 1) liput voitte maksaa käteisellä teatterin ryhmälippukassalla kun tulette lunastamaan lippunne tai 2) voitte saada laskun sähköpostitse ennakkoon. Tässäkin vaihtoehdossa noudatte lippunne teatterin ryhmälippukassalta ennen näytöstä.

Lunastattehan lippunnen viimeistään puoli tuntia ennen näytöstä. Ryhmänvetäjälle ja bussikuskille ilmainen sisäänpääsy.

Kesäteatterissa maksuvälineinä käyvät käteinen, korttimaksu, Smartum- ja Tyky-setelit, SmartumPay, Edenred ja epassi.

Kyllä. Lahjakortteja voit tiedustella numerosta 0400 798740 iltaisin klo 17-20 ja viikonloppuisin.

Kyllä. Katsomon etuosassa on paikkoja pyörätuoli-asiakkaille sekä luiska helpottamaan kulkua inva-kastomoon. Tiloista löytyy myös esteetön wc. Tarvittaessa tarjoilemme väliaikakahvin katsomoon. Kerrothan erikoistoiveistanne varatessanne lippuja tai viimeistään kioskin henkilökunnalle saapuessanne teatteriin.

Varauspalvelussa valitset ensin haluamasi teatterin ja näytöksen. Valittuasi näytöksen näet ruudulla reaaliaikaisen varaustilanteen ja voit valita haluamasi paikat suoraan katsomokartalta. Valittuasi paikat voit maksaa ja tulostaa liput samantien verkossa, tai lunastaa ne ennen kyseistä näytöstä teatterilta. Kesällä 2021 Ideaticket ei ole käytössä.

Kyllä. Lipun hintaan kuuluu väliaikakahvi (kahvi/tee/mehu ja pulla). Väliaikakahvi tarjotaan automaattisesti kaikille: kahvia kaataessamme emme tarkista enää katsojan pääsylippua, eikä meillä ole käytössä erillistä kahvilipuketta.

Kyllä. Kahvipöydässä tarjolla oleva pulla on laktoositon. Gluteenittoman kahvileivän voit pyytää kioskista. Kioskissa on myynnissä myös laktoositonta ja gluteenitonta jäätelöä.